Beyuna – Netwerk marketing & e-commerce

Beyuna wil met haar concept wereldwijd mensen inspireren om op maatschappelijk en economisch verantwoorde wijze middels de juiste producten en diensten een belangrijke bijdrage te leveren aan welzijn, welbevinden en gezondheid van jou en anderen.

Wij ontwikkelen voor Beyuna het complete (mlm)IT systeem waarbij je moet denken aan de websites, back-ends, apps en geautomatiseerde taken.

Retail website

Met de retail website zijn distributeurs in staat om een “eigen” website te hebben. Door middel van een subdomein van beyuna.nl of beyuna.com zal er een persoonlijk profiel worden geladen. Door deze functie kan er een eigen klanten bestand opgebouwd worden door dat we kunnen registreren wie iemand stuurt. Als een klant is aangemeld zal deze voor altijd onder de website van het sub domein vallen en zal er maandelijks een commissie worden uitgekeerd.

De website is ontwikkeld in .NET MVC en kan over meerdere servers worden verdeeld. Enkele functies zijn:

  • Splitsing tussen verschillende domeinen.
  • Meerdere landen en talen.
  • Geavanceerde prijs berekeningen.
  • Koppeling met Ogone, Mollie, Taxjar, Quickbooks en Exact.

Business website

De business website is gebaseerd op de zelfde code-base als de retail website, hierdoor kunnen we eenvoudig en snel onderhoud plegen aan meerdere omgevingen. De business site is in staat de distributeur inzicht te geven in de mogelijkheden van het bedrijf.

De distributeur kan zelf een forecast maken en op een speelse manier inzicht krijgen in het verdienmodel/compensatieplan.

Cloudoffice

Met de CloudOffice kunnen distributeurs alles rondom hun bedrijf zien. Denk hierbij aan de omzetten, orders, klanten en verdiensten.

Het digitale kantoor wordt realtime bijgewerkt en beschik over te onderstaande functies

  • Real-time forecasting
  • Vimeo video streaming
  • Statistieken en charts
  • Marketing content
  • Diverse rapportages

APP

De apps zijn ontwikkeld in Xamarin.Forms en zijn verbonden aan de api van Beyuna. Alle informatie wordt real-time over gehaald naar de app zodat synchroniseren niet nodig is. In de app kunnen distributeurs bestellingen doen, de sales trechter vullen en zelfs een vimeo stream kijken van de Beyuna Academy.