OCA – EHealth app aan een EPD systeem

OCA zoekt actief naar wegen om cliënten nóg beter de weg te wijzen naar een gezonde toekomst. We gaan hierbij uit van de mogelijkheden, niet van de beperkingen. Verandering en activiteit staan voorop. Onze app draagt bij aan een actief herstel van de patient.

EPD Systeem

De mobiele app is gekoppeld aan een gerenommeerd EPD systeem. Door middel van zorg trajecten klaar te zetten kan de app middels opdrachten  de patient diverse zaken thuis laten uitvoeren. De app bevat een dynamische vragenlijsten, documenten en video instructies.

Gegevens

Door de patient meer inzicht te geven in de voortgang van het traject kan dit het herstel bevorderen. Hiervoor hebben wij zelf charts ontwikkeld die goed inzichtelijk zijn voor de gebruiker. Deze gegevens worden real-time uitgerekend en getoond; en indien nodig ook geschaald naar een kleiner tablet formaat.

Techniek

De software is volledig ontwikkeld in .NET. De back-end applicatie die alle content bevat en de koppeling naar het EPD legt zorgt dit er voor dat de alle communicatie 100% veilig is. Zeker in de zorg beveiliging van groot belang. Het inloggen gebeurt dan ook met 2-factor authenticatie.

Onze hosting partij van de software en app  beschikken daarom ook over de juiste certificaten. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat alle data veilig wordt opgeslagen en dat er meerdere malen per dag een back-up wordt gemaakt.

De app is ontwikkeld in Xamarin.Forms, dit is een platform van Microsoft en zorgt er voor dat de app op iOS en Android in 1 keer ontwikkeld kan worden.